Καφέ της Χαράς: Σαρώνει τα πάντα στο διάβα του! Έγραψε μέχρι και…

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν περίμενε κανένας. Σίγουρα ούτε οι πρωταγωνιστές και οι ηθοποιοί αλλά σίγουρα ούτε το δίδυμο Ρώμα-Χατζησοφιά.
Για μια ακόμα φορά ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα έχοντας πλέον δεύτερο ρόλο στην σειρά και δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιδιά τους……

είδαν για μια ακόμα φορά και συγκεκριμένα στο τρίτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου τα νούμερα της τηλεθέασης να παίρνουν την ανηφόρα, δημιουργώντας ενθουσιασμό στο κανάλι του ΑΝΤ1 που βλέπει για μια ακόμα φορά τον Χάρη Ρώμα να τους προσφέρει απλόχερα τεράστια νούμερα.

Με νούμερα που πλησιάζουν το 40%!! δύσκολα μπορεί να βρεις απέναντι σου κάποιον αντίπαλο και η Παρασκευή φαντάζει η ιδανικότερη μέρα για το Καφέ της Χαράς που πραγματικά ελπίζουμε αν συνεχίσει έτσι να του δώσουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν αφού τέτοιες σειρές που κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να περνάει πραγματικά καλά είναι λίγες.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται η επιθυμία της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι η παραγωγή ενός ακόμα κύκλου, ισάριθμων περίπου επεισοδίων, που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Τον επόμενο μήνα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, οπότε αν όλα πάνε καλά και οι Ρώμας –Χατζησοφιά δεχτούν τότε το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε και θα μείνει… ακόμα περισσότερο…!

Η Μαρία Κορινθίου βάλθηκε να μας αποτελειώσει! Αχ..αυτές οι ντομάτες σου!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Την θυμάσαι την Ελευθερία απο το GNTM. Δεν θα την αναγνωρίζεις! ΣΑΛΤΑΡΑΜΕ