«Καφέ της Χαράς» Όλες οι αλλαγές στο νέο κύκλο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει για τα καλά και σχεδόν τίποτα φαίνεται ότι δεν μπορεί να σταματήσει το sequel που όλοι όσοι παρακολουθούσαν περίμεναν να δουν και όσοι δεν αντέχαμε ούτε τη μουσική του σήματος ελπίζαμε να μη γυριστεί ποτέ ξανά. Γιατί θα άνοιγε άλλος ένας κύκλος 20 χρόνων επανάληψης όπως συμβαίνει με τα σήριαλ του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η σειρά επιστρέφει με τους πρωταγωνιστές να γυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος, το τηλεοπτικό Κολοκοτρωνίτσι 15 χρόνια μεγαλύτεροι, έτοιμοι να συνεχίσουν την ιστορία τους από εκεί που ξεκίνησαν.

Όπως είναι λογικό με τόσα χρόνια που πέρασαν δεν μπορεί οι ιστορίες να συνεχίσουν όπως ακριβώς είχαν τελειώσει στο πρώτο πέρασμα της σειράς. Κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει δραματικά και θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Στο 2018 και στα 15 χρόνια και βάλε που πέρασαν από την τελευταία φορά που είδαμε τους γραφικούς κάτοικους του χωριού.

Το Menshouse έψαξε και βρήκε τις 7 πιο σημαντικές αλλαγές του νέου εγχειρήματος του Χάρη Ρώμα. Και διαπίστωσε ότι κάνει πραγματικότητα αυτό που η τηλεοπτική του περσόνα χρησιμοποιούσε ως μοτό: «Εμπρός πίσω».

Αυτές είναι οι 7 πρώτες αλλαγές της επιστροφής του Καφέ της Χαράς

Δείτε εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Η 50 αρά Jennifer Lopez έβαλε “ΦΩΤΙΑ” στα βραβεία Grammys-Video

Power of Love spoiler: Ο κακός χαμός με την ΕΚΤΑΚΤΗ αποχώρηση-Video