«Καφέ της Χαράς» Ο Χάρης Ρώμας μας αποκαλύπτει τις αλλαγές και πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά

Η σειρά που έγραψε ιστορία στον ΑΝΤ1, το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου έτοιμη να συγκινήσει ξανά με νέο σενάριο και νέες ιστορίες πρωταγωνιστών.
Ο επιτυχημένος δημιουργός Χάρης Ρώμας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο μιλώντας στο Down Town Κύπρου, ο οποίος άνοιξε ξανά το κεφάλαιο «Καφέ της Χαράς».Τι θα δούμε;…………..

« Το «Καφέ της Χαράς»’ είναι μία τεράστια παραγωγή, αλλά ευτυχώς βρήκαμε χορηγούς, ενδιαφέρθηκαν διαφημιστές, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει. Έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ. Η σειρά θα επιστρέψει και θα δείτε τους ήρωές της 13 χρόνια μετά. Αλλαγμένους, με το βάρος της ηλικίας τους, πικραμένους, γεμάτους απωθημένα.

Ο γιος του Περίανδρου Πώποτα έχει μεγαλώσει πια, το ίδιο και η κόρη της Χαράς, η Βάλια, και, ουσιαστικά, τα παιδιά ενώνονται και η ιστορία αρχίζει. Εξ’ αιτίας των παιδιών συναντιούνται και πάλι όλοι από την αρχή, ο καθένας κουβαλώντας τα θέματα και τις πικρίες του. Και γίνεται…έκρηξη. Θα δούμε ότι ο χρόνος που πέρασε, όντως άλλαξε κάποια πράγματα, όπως επίσης ότι και κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Αλλάζουν όλα στο «Καφέ της Χαράς» – Το νέο σενάριο και οι σχέσεις των ηρώων

Θα μπει στη σειρά η Ζέτα Δούκα, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, κι έρχεται για να αναταράξει τη ζωή του Περίανδρου Πώποτα. Θα βρίσκεται όμως και η Χαρά, η Ρένια Λουιζίδου, και καταλαβαίνετε… Οι ανατροπές και οι αλλαγές θα διαδεχθούν η μία την άλλη. Αν σκεφτείς ότι εγώ, ως άνθρωπος, είμαι διαφορετικός, αντίστοιχα και οι ρόλοι θα διαφέρουν.

Είμαστε αλλαγμένοι όλοι οπτικά, αλλά οι χαρακτήρες μας, πάνω κάτω, μένουν ίδιοι ή πηγαίνουν προς τα πίσω. Νομίζω ότι θα την αγαπήσει εκ νέου ο κόσμος τη σειρά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μας δείτε τον Ιανουάριο, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1».

via

To άνοιγμα ποδιών της Ροδάνθης του Survivor απλά δεν υπάρχει. Αλληθώρισαν οι πάντες!

Ανέκδοτο: Μπαίνει ο τσοπάνης με την γκλίτσα στην εκκλησία και απειλεί…… Επικό γέλιο