«Καφέ Της Χαράς»: Τι θα συμβεί στον ρόλο της Σταυρούλας στα νέα επεισόδια-Video

Με ανυπομονησία αναμένουμε την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς του Χάρη Ρώμα , το «Καφέ Της Χαράς» το οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηθοποιού, στην συγγραφή των νέων επεισοδίων.

Μέσα όμως από τους αγαπημένους χαρακτήρες που γνωρίσαμε μαθαίνουμε και τις νέες εξελίξεις που αποκαλύπτει ο Χάρης Ρώμας στους ηθοποιούς της σειράς για το μέλλον της Χαράς και των υπολοίπων χαρακτήρων, ποιοι θα συμμετέχουν , ποιοι όχι και τι πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο sequel της σειράς που τόσο αγαπήσαμε.

H Tζόυς Ευείδη μίλησε στο μικρόφωνο και την κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star «Στην Φωλιά Των Κου Κου» και δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη μεγάλη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Το Καφέ Της Χαράς».

Όταν ερωτήθηκε για την επιστροφή του χαρακτήρα που υποδυόταν, της Σταυρούλας, συζύγου του Βαγγέλη Φατσέα, η Τζόυς ήταν αινιγματική στην αρχή και αποκαλυπτική στη συνέχεια.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε με τον τρόπο της την επιστροφή του χαρακτήρα της Σταυρούλας στα νέα σενάρια της αναβίωσης της κωμικής σειράς.

Όμως ο χαρακτήρας της Σταυρούλας θα έχει μία τεράστια αλλαγή. H Σταυρούλα δε θα είναι η ηρωίδα – θύμα που είχαμε συνηθίσει.

«Μακάρι να επιστρέψει η Σταυρούλα του καφέ της Χαράς, τι να πω. Μου είπαν τα παιδιά ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλη σχέση με την παλιά Σταυρούλα. Δεν θα είναι τόσο θύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη.