Η Τζούλια Νόβα μοιράζει υπογλωσσια! Επικό βίντεο

julia nova tsaba ypoglossia to video pou anapse foties antecheis
julia nova tsaba ypoglossia to video pou anapse foties antecheis

Η Τζούλια Νόβα είναι ίσως το απόλυτο κορμί της Ελληνικής showbiz. Με εντυπωσιακή ομορφιά, φανταστικό σώμα το οποίο είναι αψεγάδιαστο η Τζούλια Νόβα μοιράζει τσάμπα υπογλώσσια σε κάθε της εμφάνιση. Το μοντέλο που “έφτυσε” την τηλεόραση για να κάνει αυτό που εκείνη γουστάρει είναι η γυναίκα πειρασμός που θα κάνει τον άντρα να………


την κοιτάει με ανοιχτό το στόμα! Πραγματικά εντυπωσιακή δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, «ανεβάζοντας» απότομα τη θερμοκρασία με το αψεγάδιαστο κορμί της.
Είναι άλλωστε μια  μία παρουσία που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητη, με τα… αρσενικά βλέμματα να στρέφονται αναπόφευκτα πάνω της.
Θα περάσει ο κορονοϊός και θα ξαναδούμε επικά στpιvγκακια απο την κουκλάρα την Τζούλια απλά κάντε υπομονή και μέχρι τότε απολαύστε….
εδώ

Διαβάστε την συνέχεια

NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.