Πασίγνωστη ηθοποιός του Game Of Thrones στην ΜΥΚΟΝΟ Tοπλεs!!

σαρα

Η πασίγνωστη ηθοποιός του Game of Thrones Σοφι Ταρνερ που υποδυόταν στην σειρά την Σάνσα Στάρκ βρέθηκε στην Μύκονο και έκανε μερικές εμφανίσεις που πραγματικά σόκαραν ακόμα και τους λουόμενους στο νησί των Ανέμων αφού ήταν τόσο απλή και ταυτόχρονα προκλητική που πραγματικά απορούσαν όλοι…………
Η Sophie Turner, η Σάνσα Σταρκ του Game of Thrones, πρόσφατα παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Joe Jonas. Η δεύτερη τελετή γάμου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αυτή τη φορά έγινε στην Γαλλία.
Το ζευγάρι, λοιπόν, τις εβδομάδες που ακολούθησαν απολαμβάνει τις διακοπές του. Αυτές τις μέρες είναι στην Ισπανία κι εκεί ήταν που τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Public να κάνει μπάνιο topless!

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.