Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο έρωτας της ζωής της και λιώνει γι’αυτόν

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να μίλησε για παλιότερη της σχέση και να αποκάλυψε λίγα αλλά καλά για αυτή, σίγουρα όμως είναι ένα πρόσωπο το οποίο μαγνητίζει τον αντρικό πληθυσμό και σίγουρα δεν θα μείνει μόνη της για πολύ καιρό. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όμως είναι ότι η παρουσιάστρια έχει ήδη δώσει κάπου την καρδιά της….

Το σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, δεν θέλει ο σύντροφός της να δουλεύει στην τηλεόραση, άλλωστε ήταν και ένα απο αυτά που αποκάλυψε στην εκπομπή της και στον καλεσμένο της Πέτρο Λαγούτη, όπου μίλησαν και οι δύο για το παρελθόν τους με τον ηθοποιό να τονίζει ότι “δεν θα ξανάκανε σχέση με ηθοποιό”.

Ακόμα και ο πρώην σύντροφός της Ιωάννας Μαλέσκου, ήταν άνθρωπος εκτός του χώρου της τηλεόρασης και όπως φαίνεται το ίδιο θέλει και για τον επόμενο.

“Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο”, αποκάλυψε για τον πρώην σύντροφό της.

“Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου.

Όμως η καρδιά της εντυπωσιακής παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, αυτή την περίοδο είναι δοσμένη και μάλιστα στον Μπαλού! Αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο Μπαλού, σας ενημερώνουμε ότι είναι ο σκύλος της, για τον οποίο μάλιστα έχει κάνει και λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο θα δείτε εδώ….

Λίγο τραβηγμένο δεν νομίζετε;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Written by ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά.