Ιωάννα Μπέλλα που πας καλέ βόλτα με την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ και τον πεσμένο πωπο

ioanna bella kittaritida full

Η Ιωάννα Μπέλλα ή δεν πήρε χαμπάρι ότι την φωτογραφίζουν ή ανέβασε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες αντί για αυτές που θα μας έδειχναν το «αψεγάδιαστο σώμα» που έχει!! Το μοντέλο που πέρασε απο το GNTM και είναι βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2018 εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος έβγαλε…….
βόλτα την κυτταρίτιδα της και τον πεσμένο πωπο και το αποτέλεσμα ήταν ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!

Έβγαλε βόλτα την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ και τον πεσμένο ΠΩΠΟ

Δείτε την αλήθεια της Μπέλλα. Δείτε και κάντε και μια «κούνια-μπέλα» όλες εσείς που νομίζετε πώς το κορίτσι έχει αψεγάδιαστο κορμί.
Και δεν είναι μόνο η κυτταρίτιδα και ο πεσμένος πωπός. Που έχουμε γράψει πολλές φορές ότι γουστάρουμε τις γυναίκες με τις αδυναμίες τους.
Είναι και η κιτσιά. Που πας καλή μου με το δωδεκάποντο στην παραλία;
Πόσο κακόγουστο. Πόσο δεύτερο και λαϊκό. Και μη μου πείτε ότι πήγε για φωτογράφηση… διότι αν έσκασε έτσι σε «δουλειά» τότε θα έπεσαν μέχρι και τα φρύδια του στυλίστα απο το θέαμα…


 

VIA

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.