Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ οδοντίατρος της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφτηκε τον οδοντίατρο της μετά την περίοδο καραντίνας όπου βρισκόταν και φωτογραφήθηκε μαζί του σε μια πραγματικά επική φωτογραφία. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην καραντίνα ένα απο τα βασικά προβλήματα μας ήταν η σωστή περιποίηση των δοντιών μας, αφού οι επισκέψεις στα ιατρεία ήταν απαγορευτικές εκτός…….

εξαιρετικών εκτάκτων περιπτώσεων. Βλέποντας όμως την σημερινή ανάρτηση της πανέμορφης Ζέτας Μακρυπούλιας στο instagram, απο την καρέκλα του “αστροναύτη” οδοντίατρου της, κ. Κωνσταντίνου Δέδε πραγματικά δεν μπορούσαμε να μην την δημοσιεύσουμε και να την σχολιάσουμε.

Πραγματικός επαγγελματίας ο οδοντίατρος της Ζέτας, προστατεύει τους ασθενείς του, αλλά δεν σας δίνει την εντύπωση ότι όταν θα τελειώσετε τον καθαρισμό και βγείτε θα νομίζετε ότι βγήκατε στην Σελήνη!

Δείτε την επική φωτογραφία

 

instagram-media” style=”background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 700px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/B_2i9KxAUFR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official στις

Μελίνα Ασλανίδου: Η πιο ΗΟΤ εμφάνιση της! Χωρίς μπλούζα μας πετάει ΠΡΟΣΟΝΤΑ φωτιά!

ΣΑΛΟΣ! Η Ματίνα Νικολάου τα ΦΟΥΣΚΩΣΕ και τα έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Σε λίγο θα κάνουν ΜΠΑΜ