Η Βικτώρια Καρύδα σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ! Τι συνέβη, σε ποιο βρίσκεται;

i viktoria karyda se monastiri ti synevi se pio vriskete

Την ψυχική γαλήνη μέσω της αφοσίωσης στον Θεό και στη θρησκεία αναζητεί πλέον το πανέμορφο μοντέλο και σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Βικτώρια Καρύδα….
Την ψυχική γαλήνη,, μέσω της αφοσίωσης στον Θεό και στη θρησκεία αναζητεί πλέον
το πανέμορφο μοντέλο και σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Βικτώρια Καρύδα επισκέφθηκε, για αυτόν τον λόγο το Μοναστήρι του Αγίου Παταπίου, έξω από το Λουτράκι.
Όσο και αν πονά τον χαμό του συζύγου της, η καλλονή καταβάλλει προσπάθειες όλους αυτούς τους μήνες να σταθεί και πάλι στα πόδια της για χάρη των παιδιών της.
Έτσι, συνεχίζει το ίδιο ρεπορτάζ, η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε μαζί με την κόρη της
στο Μοναστήρι του Αγίου προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι και να προσευχηθεί, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη και του αδελφού του εκτελεστή του επιχειρηματία στη Βουλγαρία, ο οποίος ήταν συνεργός του, το μοιραίο βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018, που ο Γιάννης Μακρής, έπεσε νεκpός έξω από το σπίτι του στη Βούλα.
Το μοντέλο, μοιράστηκε το προσκύνημα με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο Instagram…

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.