Οι τραγικές στιγμές του Φάνου Χατζηπαναγιώτου απο το Power Of Love που δεν γνωρίζατε.

i tragikes stigmes tou fanou apo to power of love pou den gnorizate
i tragikes stigmes tou fanou apo to power of love pou den gnorizate

Μαρία Μπακοδήμου

Ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου ήταν ένας απο τους παίκτες που έλαμψαν κυριολεκτικά στο φετινό Power Of Love. Ο Κύπριος πρώην παίκτης κατάφερε παρότι δεν βρήκε τον έρωτα μέσα στο ριάλιτι της αγάπης , να αποκτήσει ισχυρούς θαυμαστές αφού ο χαρακτήρας του και η όλη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι………….
ήταν κάτι ξεχωριστά. Ο σεφ απο την Κύπρο όμως είχε και ένα μυστικό το οποίο είχε αποκαλύψει σε ανύποπτο διάστημα και μιλούσε για τις τραγικές ώρες που έζησε σε μια παλαιότερη σχέση και την τραγική απώλεια που έζησε μέσα σε αυτή την σχέση η οποία και διαλύθηκε μετά το τραγικό γεγονός.
Ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου αποκάλυψε πως με πρώην σύντροφο του είχαν αποφασίσει να κάνουν παιδί, ωστόσο το έχασαν όταν εκείνη ήταν πέντε μηνών.
Η απώλεια αυτή οδήγησε στη συνέχεια στο τέλος της σχέσης, καθώς δεν μπορούσαν να το ξεπεράσουν…

Τι είχε πει ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Power Of Love

«Πριν από κάποια χρόνια ήμουν σε μια σχέση και το δοκιμάσαμε να κάνουμε παιδί.Το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήταν πέντε μηνών. Και ήταν και ο κυριότερος λόγος που χωρίσαμε μετά από αυτό γιατί μας έφθειρε πάρα πολύ.Την επόμενη φορά σαν άνθρωπος θέλω να είμαι 1000% εγώ σίγουρος, γιατί με πόνεσε πάρα πολύ.Γιατί αν ήταν 1-2 μηνών και δεν είχα μπει στο τρυπάκι…»
Η μεγάλη αποκάλυψη όμως ήρθε στην συνέχεια όταν ο Φάνος αποκάλυψε ακόμα κάτι πιο τραγικό!
«Δεν είμαι άνθρωπος που τα συζητάω με την οικογένεια μου. Σκέψου ότι η οικογένεια  μου τώρα θα το μάθει, από εσάς.»