Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει γιατι έφυγε απο το Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας λέει γιατι έφυγε απο το Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας

Ο δημοσιογράφος στην τελευταία εκπομπή της περασμένης σεζόν είπε αντίο στο τηλεοπτικό κοινό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον αποχαιρετά και πλέον βρίσκεται στον ΣΚΑΪ και  στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο λόγος αποχώρησης του Δημήτρη Παπανώτα δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία……………….

Ο δημοσιογράφος αποχώρησε επειδή δέχτηκε μία καλή οικονομικά πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου.

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρω­πος που αγαπώ και εκτιμώ ιδι­αίτερα. Ήταν στο πλευρό μου πάρα πολλά χρόνια και οι λόγοι που έφυγε δεν είχαν να κάνουν με εμένα ή με την ίδια την εκπομπή. Δέχτηκε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, σε μια χρονική στιγμή που τον κατανοώ πλήρως που την αποδέχτηκε. Κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, ωστόσο μια εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν κάποιος που, ήταν στο πλευρό μας αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο οφείλουμε να το σεβόμαστε και να προχωράμε μπροστά», είπε στο Τηλέραμα η παρουσιάστρια.

Η εκπομπή «Happy Day» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο πάνελ θα πάρει ο Χάρης Χριστόπουλος.

via

Τα απίστευτα σανδάλια της Ελένης Μενεγάκη που κοστίζουν κάτω απο 80 ευρώ και θα σε ξετρελάνουν

Άρης Παναθηναϊκός Live Streaming Εδω Ζωντανά το ματς