Η προσβολή της βασίλισσας Ελισάβετ στην Μέγκαν Μάρκλ-Το νέο ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στην υπόθεση!Χαμός στο παλάτι!

i prosvoli tis vasilissas elisavet stin megkan markl chamos sto palati
i prosvoli tis vasilissas elisavet stin megkan markl chamos sto palati

Ένα νέο ντοκιμαντέρ λέει ότι ο Meghan Markle «προσβάλλεται» από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.To νέο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε πρόσφατα για τους Meghan Markle και Prince Harry, οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις βασιλικές δεσμεύσεις τους στις αρχές του 2020.Υπήρξαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με….

τη σχέση μεταξύ της μαμάς του μικρού Archie και της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘. Γνωρίζαμε ότι η σχέση μεταξύ των δύο γυναικών δεν ήταν εγκάρδια, και τώρα έχουμε νέα στοιχεία για αυτό. Το ντοκιμαντέρ βρήκε πως την κληρονομιά των 6,5 εκατομμυρίων λιρών του Πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της μητέρας του Lady Diana μειώθηκε σε περίπου 4,5 εκατομμύρια £ μετά την γνωριμία του με την Μέγκαν.

Αυτή η διαφορά θορύβησε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, η οποία δεν δίστασε να ενημερώσει τους δύο για τις ανησυχίες της. Όπως εξηγείται από την ειδική της βασιλικής οικογένειας Angela Levin στο ντοκιμαντέρ:
Η βασίλισσα ήθελε από τον Χάρι και την Μέγκαν να υπογράψουν προγαμιαία συμφωνία η οποία όριζε ότι σε περίπτωση διαζυγίου, θα λάβει μόνο ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.
Αυτή πρόσθεσε:
Ο Χάρι ήταν απολύτως εξοργισμένος. Της είπε ότι επρόκειτο να παντρευτεί τον Meghan και να ζήσουν μαζί όλη τους την  ζωή, ότι είχε απόλυτη πίστη σε αυτήν και ότι δεν ήθελε να υπογράψει κάτι τέτοιο. Το είδε ως προσβολή για την Meghan, και η Meghan το είδε με τον ίδιο τρόπο.

Διαβάστε την συνέχεια

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: kakia@newsblog.gr