Η προσβολή της βασίλισσας Ελισάβετ στην Μέγκαν Μάρκλ-Το νέο ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στην υπόθεση!Χαμός στο παλάτι!

Ένα νέο ντοκιμαντέρ λέει ότι ο Meghan Markle «προσβάλλεται» από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.To νέο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε πρόσφατα για τους Meghan Markle και Prince Harry, οι οποίοι παραιτήθηκαν από τις βασιλικές δεσμεύσεις τους στις αρχές του 2020.Υπήρξαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με…. τη σχέση μεταξύ της μαμάς του μικρού Archie και της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘. Γνωρίζαμε ότι η σχέση μεταξύ των δύο γυναικών δεν ήταν εγκάρδια, και τώρα έχουμε νέα στοιχεία για αυτό. Το ντοκιμαντέρ βρήκε πως την κληρονομιά των 6,5 εκατομμυρίων λιρών του Πρίγκιπα Χάρι μετά το θάνατο της μητέρας του Lady Diana μειώθηκε σε περίπου 4,5 εκατομμύρια £ μετά την γνωριμία του με την Μέγκαν.

Αυτή η διαφορά θορύβησε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, η οποία δεν δίστασε να ενημερώσει τους δύο για τις ανησυχίες της. Όπως εξηγείται από την ειδική της βασιλικής οικογένειας Angela Levin στο ντοκιμαντέρ:

Η βασίλισσα ήθελε από τον Χάρι και την Μέγκαν να υπογράψουν προγαμιαία συμφωνία η οποία όριζε ότι σε περίπτωση διαζυγίου, θα λάβει μόνο ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.
Αυτή πρόσθεσε:

Ο Χάρι ήταν απολύτως εξοργισμένος. Της είπε ότι επρόκειτο να παντρευτεί τον Meghan και να ζήσουν μαζί όλη τους την  ζωή, ότι είχε απόλυτη πίστη σε αυτήν και ότι δεν ήθελε να υπογράψει κάτι τέτοιο. Το είδε ως προσβολή για την Meghan, και η Meghan το είδε με τον ίδιο τρόπο.

Η Παναγιώτα Βλαντή θα σε στείλει αδιάβαστο! Σηκώνει τα πόδια στην πιο ΗΟΤ σκηνή που έχεις δει! ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

ΣΑΛΕΨΑΜΕ! Η Μαρία Ανδρούτσου η γνωστή ΞΑΝΘΙΠΗ του 50-50 μοιράζει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ