Η Πάολα «σφάζει» Σφακιανάκη: «Δεν μπορώ να τον ανεχτώ άλλο»

‘Ενας ένας αποχωρούν απο το Γκάζι.Μετά τον Γιώργο Παπαδόπουλο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη λίγο πριν την πρεμιέρα, σειρά είχε και η Πάολα να εγκαταλείψει το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη.

Η ίδια, φανερά φορτισμένη, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει παρά την επιτυχημένη πορεία του σχήμα τους, με την επίσημη ανακοίνωσή της να φτάνει στα Μέσα λίγα λεπτά πριν.

H Πάολα αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρ’ όλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις ‘ιδιοτροπίες’ του κυρίου Σφακιανάκη.

Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του… Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!».

Αξίζει να σημειωθεί πως η καλλιτέχνις ουδέποτε έχει δημιουργήσει προβλήματα στους επιχειρηματίες που την εμπιστεύονται, ενώ πάντα φροντίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με τους συναδέλφους της όσο και με τους υπαλλήλους των νυχτερινών κέντρων στους οποίους κάθε γιορτινή περίοδο μοιράζει το νυχτοκάματό της.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Πρώτη φορά με ξeσκiσe κανονικότατα

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας ΒΡΩΜΥΛΟΣ πάει στο δικαστήριο…ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ