Η μητέρα της Κατερίνας Φουσιάνη «σπάει καρδιές»: «Περπατούσε πεζή και το απορριμματοφόρο χτύπησε το παιδί μου» (video)

i mitera tis katerinas fousiani ragizi kardies perpatouse pezi ke to aporrimmatoforo chtypise to pedi mou video
i mitera tis katerinas fousiani ragizi kardies perpatouse pezi ke to aporrimmatoforo chtypise to pedi mou video

Η Κατερίνα Φουσιανή έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο στο Χαϊδάρι. Η μητέρα της συγκλονισμένη μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και μετέφερε όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του απίστευτου δυστυχήματος που κόστισε την ζωή στην πανέμορφη Κατερίνα Φουσιανή. Διαβάστε τι είπε η δύστυχη μητέρα και δείτε το παρακάτω βίντεο

Η μητέρα της Κατερίνας Φουσιάνη «σπάει καρδιές»

«Περπατούσε πεζή σε ένα δρόμο στο Χαϊδάρι, είχαν πάει να πιούμε μια μπύρα με τις φίλες της γιατί έφτιαχνε το σπίτι της και είχε πάρει τα ηλεκτρικά της είδη και είχε πάει να πιει μια μπύρα έτσι με τα κορίτσια, για τα καλορίζικα και βγήκαν κατά τις 12 παρά από το μαγαζί και περπάταγε. Είχε βάλει το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο, ο οποίος ήταν στενός, από τη μία μεριά είχε πεζοδρόμιο και από την άλλη δεν είχε και περπάτησαν στον δρόμο και ήταν σταματημένος αυτός με το απορριμματοφόρο. Ήταν σταματημένος αυτός και τα παιδιά είχαν περάσει μπροστά και περπατάγανε 15 μέτρα μπροστά. Δεν ξέρω αγάπη μου τι έκανε και πώς χτύπησε το παιδί μου.
Είχε αιματώματα όλη, από την αριστερή πλευρά. Παλέψανε οι γιατροί, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, παλέψανε. Δουλέψανε οι γιατροί όλη τη νύχτα, και δουλεύανε για το παιδί μου, αλλά είχε τόσο μεγάλη αιμορραγία που δεν μπορούσαν να την σταματήσουν».
δείτε το παρακάτω βίντεο

 

via