Η μεγάλη αποκάλυψη που κάνει η «Μυρσίνη» για τις «Άγριες Μέλισσες»!

i megali apokalypsi pou kani i myrsini gia tis agries melisses
i megali apokalypsi pou kani i myrsini gia tis agries melisses

Η Κατερίνα Διδασκάλου πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά εποχής τους ΑΝΤ1 που σαρώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, τις «Άγριες Μέλισσες».
Φυσικά όλοι είμαστε στην αναμονή για την επιστροφή της σειράς που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό με την τηλεοπτική «Μυρσίνη» να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για την αγαπημένη σειρά…..

Είναι γνωστό ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού, τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς διακόπηκαν όπως έγινε φυσικά και σε όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές. Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε σε συνέντευξή στην Real και αποκάλυψε τι θα γίνει με την συνέχιση της σειράς;

Πρόσω ολοταχώς για Διαφάνι, Κατερίνα;

«Πρόσω ολοταχώς! Διακόπηκαν απότομα τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά ευτυχώς επιστρέφουμε στο Διαφάνι με μεγάλη λαχτάρα. Έχουμε αγαπήσει όλοι μας πάρα πολύ αυτή τη σειρά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα. Όπως μας ενημέρωσε ο παραγωγός μας, Γιώργος Καραγιάννης, αυτά θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα Μαΐου, σε χώρους που πρέπει να σου πω ότι έχουν απολυμανθεί με προσοχή».

Όταν σου πρότειναν να συμπράξεις στη σειρά, είχες μυριστεί ότι θα σαρώσει ή όχι;

«Από τη στιγμή που συναντήθηκα με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και περάσαμε μαζί ένα τρίωρο, στο οποίο μου περιέγραψε όσα σχεδίαζαν με την ικανότατη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη, αισθάνθηκα πως “μαγειρεύεται” κάτι ξεχωριστό. Όταν πια διάβασα τα δέκα πρώτα επεισόδια, κατάλαβα πως ετοιμάζεται μια εξαιρετική δουλειά με γερή διανομή. Υπάρχει ένα συναρπαστικό σενάριο με πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, με πολύ σασπένς.

Εν αρχή ην ο λόγος και το σενάριο της σειράς είναι αναμφίβολα ο μεγάλος άσος της. Υπάρχουν χαρακτήρες φτιαγμένοι με προσοχή και όχι ρόλοι επιφανειακά και επιδερμικά γραμμένοι. Από την άλλη, υπάρχει ένα σκηνοθέτης με όραμα, που δουλεύει με κινηματογραφική δεινότητα και καθοδηγεί άψογα τους ηθοποιούς του. Είμαι πραγματικά ευτυχής που υπάρχω σε αυτή τη σειρά και θεωρώ μεγάλο δώρο το ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού που παίζω».