Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: Ο πρώτος γάμος κράτησε 6 μήνες-Δεν έχω λόγο πλέον να…

Η παρουσιάστρια του Power Of Love, Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα απο τα πιο δυνατά ονόματα της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και της Showbiz. Περιζήτητη παρουσιάστρια, όμορφη γυναίκα και πλέον δεινή επιχειρηματίας αφού λανσάρει εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδιάζει τα δικά της ρούχα τα οποία πουλάει μέσα από το……………

Marymaryshop.gr και όπως έχει δηλώσει φτιάχνει ρούχα που κυρίως αρέσουν στην ίδια.

Γι’ αυτό από τότε που δημιούργησε το δικό της brand φοράει συνέχεια τα δικά της ρούχα τα οποία φυσικά ταιριάζουν πολύ στο στυλ της.

Μαρία Μπακοδήμου ο άγνωστος γάμος

Την Μαρία Μπακοδήμου την γνωρίσαμε στην τηλεόραση μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο ενώ η προσωπική της ζωή άρχισε να μας απασχολεί μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και φυσικά μόλις έγινε παρουσιάστρια του Power Of Love.

Η Μαρία Μπακοδήμου όμως είχε παντρευτεί ακόμα μια φορά με την παρουσιάστρια να εξηγεί για ποιον λόγο είχε παντρευτεί και πόσο κράτησε ο γάμος!

Μπακοδήμου Γάμος

«Ο γάμος είναι ένα κομμάτι που έχω δοκιμάσει. Την πρώτη φορά το δοκίμασα πολύ επιπόλαια. Τώρα μπορεί να είμαι λιγότερο επιπόλαιη, αλλά δεν έχω λόγο να παντρευτώ».

Ποιος ήταν ο λόγος που παντρεύτηκε την πρώτη φορά; «Την πρώτη φορά παντρεύτηκα γιατί είδα ένα πολύ ωραίο νυφικό, ένα ταγιέρ με κοντό πέπλο στην ταινία «Καζίνο». Ο γάμος κράτησε 6 μήνες και στους γονείς είπαμε ότι κράτησε 1 χρόνο! Τώρα που είμαι πιο σοβαρή και συνειδητοποιημένη στο κομμάτι των σχέσεων δεν θα παντρευόμουνα για ένα ταγιέρ! Την δεύτερη φορά δεν παντρεύτηκα για ένα ταγιέρ».