Η Μαρία Κορινθίου μετά τα μακαρόνια είπε να κολάσει και τους παπάδες στην Τήνο

Με φόντο μια εκκλησία στην Τήνο η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram η οποία δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη τόσο για το κείμενο της αλλά περισσότερο για την εικόνα της. Βλέπετε η Μαρία δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι λιγότερο απο σέξι πόζες και η φωτογραφίας μπροστά απο το καμπαναριό.Δείτε τι  έγραψε η ηθοποιός στο ποστ της.

Η αγάπη μου για την Τήνο, το νησί των παππούδων και των γιαγιάδων μου, η αγάπη μου για τα νησιά μας, την Ελλάδα μας, τη παράδοση μας, την Παναγιά μας. Όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ μεγαλώνει και η ανάγκη μου να έρχομαι πιο κοντά! Μεγάλο πράγμα οι ρίζες μας, η πατρίδα που κουβαλάμε, η παράδοση και τα ήθη και τα έθιμα που κουβαλάμε μέσα μας, μέσα από τους ανθρώπους που έχουμε λατρέψει και δεν είναι πια κοντά μας αλλά είναι η ψυχή μας και αυτό που κουβαλάμε είναι αυτοί!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αγάπη μου για την Τήνο, το νησί των παππούδων και των γιαγιάδων μου, η αγάπη μου για τα νησιά μας, την Ελλάδα μας, τη παράδοση μας, την Παναγιά μας. Όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ μεγαλώνει και η ανάγκη μου να έρχομαι πιο κοντά! Μεγάλο πράγμα οι ρίζες μας, η πατρίδα που κουβαλάμε, η παράδοση και τα ήθη και τα έθιμα που κουβαλάμε μέσα μας, μέσα από τους ανθρώπους που έχουμε λατρέψει και δεν είναι πια κοντά μας αλλά είναι η ψυχή μας και αυτό που κουβαλάμε είναι αυτοί! ____________ #tinos #home #homeland #love #greece #maria #mariakorinthiou #actress #μαρια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις