Η Μαρία Κορινθίου είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ γυναίκα-Δείτε την νέα της φωτογράφιση που το αποδεικνύει! Η ευθύνη δική σας!

ScreenHunter 726
ScreenHunter 726

Η Μαρία Κορινθίου είναι το απόλυτο θηλυκό. Η γυναίκα αυτή έχει κάτι το οποίο κανένας μας δεν μπορεί να αντισταθεί. Συνδυάζει μία μεσογειακή φινέτσα και διαθέτει ένα φλογερό ταπεραμέντο, που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας. Γήινες καμπύλες, καθηλωτικό βλέμμα και πρόσωπο που σε σκλαβώνει. Τι άλλο να πούμε!

Τυχερός ο Γιάννης Αϊβάζης που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της. Εκτός βέβαια από εξωτερική ομορφιά, διακρίνουμε κι έναν σπάνιο εσωτερικό πλούτο, που ολοκληρώνει το σύνολο.

Αυτό το διάστημα έχει αποδεχθεί μία πρόκληση, όπου θα κάνει κάτι πολύ διαφορετικό. Κάτι που δεν την έχουμε ξαναδεί. Ετοιμάζει μια νέα παράσταση, που σίγουρα θα αφήσει εποχή.

Παράλληλα όμως βλέπουμε πως προωθεί προϊόντα στο Instagram, ενώ τον τελευταίο καιρό συνεργάζεται με την εταιρεία εσωρούχων Intimissimi. Στα πλαίσια μια τέτοιας φωτογράφισης, εμείς χάσαμε τα…λογικά μας.

Δείτε κι εσείς:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@intimissimiofficial ? #intimissimi #intimissimigirls ________ #photography @thalia_zerfou @calin_group @tzinako @mariza_tseka #mariakorinthiou #maria #actress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.