Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει Faceapp και μας δείχνει πως θα είναι γιαγιά!!

i maria bakodimou kani faceapp ke mas dichni pos tha ine giagia

Μαρία Μπακοδήμου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τελευταία μόδα της εποχής το Faceapp και χρησιμοποίησε και εκείνη την εφαρμογή που κάνει θραύση στο διαδίκτυο αφού ανεβάζοντας μια οποιαδήποτε φωτογραφία, ο αλγόριθμος της εφαρμογής ας μεταμορφώνει άμεσα σε παππού ή γιαγιά, ενώ έχει ακόμα πληθώρα απο λειτουργίες.
Η Μαρία Μπακοδήμου πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο της ως παρουσιάστρια του Power Of Love μετά και την ανακοίνωση ότι μετακομίζει στο Open.
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου ανάρτησε μια φωτογραφία όπου μας δείχνει πως θα είναι γιαγιά!!

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.