Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Είμαστε μαζί……»

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Είμαστε μαζί......»

Η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα σε κάποιο κανάλι αφού όπως φαίνεται οι συζητήσεις με το Open tv δεν έχουν ολοκληρωθεί για το νέο project το οποίο όπως ακούγεται θα είναι ένα δικαστήριο μόδας. Η Μαρία Μπακοδήμου όμως συνεχίζει να ασχολείται καθημερινά με το δικό της δημιούργημα που δεν είναι………………

άλλο απο το δικό της προσωπικό blog το marymary.gr, όπου περιλαμβάνει και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα  το marymaryshop.gr με γυναικεία ρούχα από την προσωπική σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου.

Σήμερα όμως η αγαπημένη παρουσιάστρια εξέφρασε, μέσω του instagram, την αγάπη της και την ευγνωμοσύνη της στην συνεργάτη της Μαρία Λέκκα για την οποία αναφέρει:

« Είμαστε μαζί 20 χρόνια. Το Μαρακι μου με χτενίσει, με βάφει , με ακούει, την ακούω , με νοιάζεται και τη νοιάζομαι . Οι ώρες της εργασίας γίνονται πάντα χαρούμενες και λαμπερές όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους καλούς και ανοιχτούς».

 

instagram-media” style=”background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 700px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-captioned=”” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/B2eeOt8IUeC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″>

Η Νικολέτα Ράλλη επέστρεψε Αθήνα και φόρεσε ένα απίθανο HM με μόνο……6 ευρώ!!

Η Βάσω Λασκαράκη είναι έτοιμη για ΤΡΕΛΑ ΓΚΑΖΙΑ… Μας έστειλε κυριολεκτικά