Η Μαγειρική Σόδα είναι το μαγικό συστατικό για τα γυναικεία πόδια-Υπέροχο Tip Ομορφιάς

Η Μαγειρική Σόδα είναι το μαγικό συστατικό για τα γυναικεία πόδια-Υπέροχο Tip Ομορφιάς

H μαγειρική σόδα είναι μια καταπληκτική τρομερά προσαρμόσιμη ουσία,την  οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην μαγειρική,στην καθαριότητα ενώ είναι χρήσιμο και ως φυσικό φάρμακο.

Είναι φτηνή, εύκολη στη χρήση και τρομερά αποτελεσματική . Μπορεί να αντικαταστήσει διάφορα κοινά προϊόντα του εμπορίου και με την μαγειρική σόδα, αυτό το απλό συστατικό να αποφύγετε σχεδόν όλες τις αρνητικές επιπτώσεις των διάφορων επιβλαβών χημικών ουσιών.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις χρήσεις της μαγειρικής σόδας (ως όξινο ανθρακικό νάτριο):

Ενυδατώστε & Χαλαρώστε Τα Πόδια Σας

Ενυδατώστε τα πόδια σας σε λίγο νερό με 3 κ.σ. μαγειρική σόδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε απαλό μασάζ. Για άριστα αποτελέσματα, κάντε το δύο φορές την εβδομάδα. Τα πόδια σας θα γίνουν πραγματικά σαν βελούδο! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη μαγειρική σόδα στο αφρόλουτρο σας για να χαλαρώσετε όλο σας το σώμα.

Καούρες & Προβλήματα Με Το Στομάχι

Η μαγειρική σόδα είναι ένα ισχυρό αντιόξινο συστατικό, οπότε αν προσθέσετε 2 κ.γλ. σε ένα ποτήρι κρύο νερό και το πιείτε, θα ανακουφιστείτε άμεσα από τις καούρες και τους πόνους στο στομάχι.

Σταματά Την Εφίδρωση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μείγμα νερού και μαγειρικής σόδας για να σταματήσετε την υπερβολική εφίδρωση και να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές. Θα κρατήσει τις μασχάλες σας στεγνές με φυσικό τρόπο και θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με τα κοινά αποσμητικά.

Καταπραΰνει Τα Ηλιακά Εγκαύματα

Προσθέστε μισό φλιτζάνι μαγειρικής σόδας σε γεμάτη μπανιέρα με χλιαρό νερό, και μείνετε μέσα για μισή ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα μην χρησιμοποιήσετε πετσέτα, αλλά στεγνώστε το σώμα σας με ένα πιστολάκι μαλλιών.

Θρέφει Τα Τσιμπήματα Μέλισσας

Η μαγειρική σόδα είναι ευεργετική στην περίπτωση που σας τσιμπήσει σφήκα ή μέλισσα, καθώς οι αλκαλικές της ιδιότητες καταπολεμούν το μυρμηκικό οξύ που υπάρχει στην πληγή και την καθαρίζουν από τα μικρόβια. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφαιρέστε το κεντρί και απλώστε ένα μείγμα από νερό και μαγειρική σόδα στην πληγείσα περιοχή.

Ενισχυμένο Σαμπουάν

Προσθέστε λίγη μαγειρική σόδα στο συνηθισμένο σας σαμπουάν, για να ενισχύσετε τις ιδιότητες καθαρισμού και να κάνετε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά. Εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά, βάλτε τις βούρτσες σας σε ένα μπολ με νερό και μαγειρική σόδα και στη συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά σας. Τέλος, ξεβγάλτε τα κανονικά με χλιαρό νερό.

via

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ