Η Lamborghini βγάζει νέο μοντέλο με 15.000€!Mόνο που δεν είναι supercar

ilamborghinivgazeineomontelomeemonopoudeneinaiaftokinito
i lamborghini vgazei neo montelo me 15 000e mono pou den einai aftokinito

Ένα νέο μοντέλο θα βγει στην κυκλοφορία απο την Ιταλική εταιρία Supercar Lamborghini , το οποίο θα κοστίζει μόνο 15.000€ θα βγει μόνο σε 63 αντίτυπα για να εορταστεί η ίδρυση της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που χρονολογείται από το 1963 και θα είναι σίγουρα το πιο φτηνό της μοντέλο

Το μοναδικό πρόβλημα θα είναι ότι το νέο προϊόν που θα φέρει τη σφραγίδα της Ιταλικής εταιρείας πως μπορεί να είναι φθηνό για Lamborghini αλλά είναι τελικά πανάκριβο αφού μιλάμε για…ποδήλατο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsauto.gr η Lamborghini συνεργάστηκε με την Cervelo Cycles για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά το προϊόν της συνεργασίας τους είναι ένα ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής που ονομάστηκε Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition.

Με το χρωματισμό του, το ποδήλατο αυτό αποτελεί και φόρο τιμής στην Aventador SVJ που έγραψε χρόνο- ρεκόρ για αυτοκίνητα παραγωγής στο Nurburgring Nordschleife το 2018, σταματώντας το χρονόμετρο στα 6’:44.97”.

Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition

«Με τον ίδιο τρόπο που η Lamborghini Aventador SVJ ανέβασε τον πήχη σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής, το Cervelo R5 Automobili Lamborghini Edition δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις πιο απότομες ανηφόρες και κατηφόρες των ιταλικών Άλπεων», αναφέρει το δελτίο τύπου της Lamborghini.

«Η σχεδίαση του ποδηλάτου είναι εμπνευσμένη από αυτή της Aventador SVJ: να είναι γρήγορο από κάθε άποψη αλλά να ξεχωρίζει για τον εύκολο χειρισμό και την άριστη συμπεριφορά στο δρόμο».

Το Cervelo R5 είναι εφοδιασμένο μόνο με ιταλικά στοιχεία εξοπλισμού. Ξεχωρίζουν οι τροχοί Campagnolo Bora One και τα ελαστικά Vittoria Corsa Pro, το σύστημα των ταχυτήτων Campagnolo Super Record EPS, καθώς και η σέλα Fizik Aliante.

Το νέο ποδήλατο είναι ήδη προς πώληση από τους επίσημους αντιπροσώπους της Cervelo.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 18.000 δολάρια (€15.214), ποσό που αντιστοιχεί και σε κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας.

Δείτε το νέο αριστούργημα της Lamborgini εδώ