Η Κόνι ξεσαλώνει!! Τρώει ΤΟΠΛΕSS και εμείς δεν μπορούμε να ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ!

i koni xesaloni troi ke emis den boroume na katapioume
i koni xesaloni troi ke emis den boroume na katapioume

Έναν πολύ ωραίο και εντυπωσιακό τρόπο βρήκε η Κόνι Μεταξά για να φάει τα μακαρόνια της. Ελπίζω να μην πάρουν τίποτα ιδέες τίποτα μπαμπάδες όταν την δουν και σκεφτούν να την δείχνουν στα παλικάρια τους για να τρώνε και εκείνα το φαγητό τους, γιατί σίγουρα αντί να έχουμε μάσες θα έχουμε άλλα πράγματα….

Η τραγουδίστρια που έχει τρομερή αδυναμία στην φωτογραφία και στο instagram ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες οι οποίες ξέρει ότι θα γίνουν πόλος συζήτησης.

Έτσι λοιπόν χωρίς κανένα ενδοιασμό και ίχνους κόμπλεξ η Κόνι φωτογραφίζεται αυτή την φορά ΤΟΠΛΕSS την ώρα που απολαμβάνει ένα πιάτο μακαρόνια και δημιουργεί για μια ακόμα φορά σάλο στα social media.

Τα σχόλια ποικίλα, το αποτέλεσμα όμως απολαυστικό….

Δείτε την εδώ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K O N N I E (@kmetaxa) στις

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.