Η Κόνι Μεταξά ξεσαλώνει!! Τρώει ΤΟΠΛΕSS και εμείς δεν μπορούμε να ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ!

i koni xesaloni troi ke emis den boroume na katapioume
i koni xesaloni troi ke emis den boroume na katapioume

Έναν πολύ ωραίο και εντυπωσιακό τρόπο βρήκε η Κόνι Μεταξά για να φάει τα μακαρόνια της. Ελπίζω να μην πάρουν τίποτα ιδέες τίποτα μπαμπάδες όταν την δουν και σκεφτούν να την δείχνουν στα παλικάρια τους για να τρώνε και εκείνα το φαγητό τους, γιατί σίγουρα αντί να έχουμε μάσες θα έχουμε άλλα πράγματα….

H Κόνι Μεταξά μίλησε στο “Mega Star” και τη Μαντώ Γαστεράτου όπου βρέθηκε καλεσμένη και αποκάλυψε όλα τα εμπόδια τα οποία και τις έχουν δημιουργήσει θέματα στην καριέρα της λόγω του ότι είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

“Μετά την εμπειρία μου στο Πρωινό, έχω καταλάβει ότι έναν άνθρωπο πρέπει να τον ρωτάς τα βασικά. Ποια είναι αυτά; Είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή. Απλά όταν έχει να κάνει με το καλλιτεχνικό κομμάτι κι έχουν περάσει τόσα χρόνια κι έχω προσπαθήσει και δουλέψει πάρα πολύ, πιο πολύ από ότι περίμενα ότι μπορώ, δεν με εκνευρίζουν αυτά τα σχόλια, απλά με πιάνει περισσότερο πείσμα. Δηλαδή ότι πλέον αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνω αλλά κάπως σαν να την υποτιμούν. Όταν η πρώτη ερώτηση είναι για τον πατέρα μου κι όχι για την δουλειά μου, αυτό αισθάνομαι. Αλλά ξέρω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του δημοσιογράφου γιατί είναι αυτά τα facts που σου είπα, ότι είμαι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και κάνουμε την ίδια δουλειά. Δε νομίζω να τον φτάσω ποτέ, μακάρι αλλά δουλεύω πάρα πολύ” ανέφερε.

Η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά όμως παρόλα αυτά μας δείχνει την τρομερή αδυναμία που έχει στις φωτογραφίες και στο instagram όπου ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες οι οποίες ξέρει ότι θα γίνουν πόλος συζήτησης.

Έτσι λοιπόν χωρίς κανένα ενδοιασμό και ίχνους κόμπλεξ η Κόνι φωτογραφίζεται αυτή την φορά τοπλες την ώρα που απολαμβάνει ένα πιάτο μακαρόνια και δημιουργεί για μια ακόμα φορά σάλο στα social media.

Τα σχόλια ποικίλα, το αποτέλεσμα όμως απολαυστικό….

Δείτε την εδώ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K O N N I E (@kmetaxa) στις