Η Καίτη Γαρμπή μας λέει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και μετά πάει βόλτα στην Γλυφάδα. Άγριο ΚΡΑΞΙΜΟ!

Όταν είναι να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε δύσκολες στιγμές το κάνουμε με ευκολία μπροστά στην κάμερα. Άλλωστε άμα είσαι και celebrity και σε ακολουθούν και οι followers υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω για να στείλεις μήνυμα. Ένα τέτοιο μήνυμα έστειλε και πριν απο λίγες ημέρες η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον……..

άντρα της τον τραγουδιστή Διονύση Σχοινά. Μέχρι εδώ καλά! Σήμερα όμως η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να βγει έξω απο το σπίτι, άλλωστε Κυριακή ήταν είχε και καλό καιρό και να μας γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι βγήκε Βόλτα στην Γλυφάδα!

Ντύθηκε γκράντ φόρεσε και το γυαλί να μην την ενοχλεί ο ήλιος ή ίσως για να μην την αναγνωρίζουν και την ενοχλούν και μας μοστράρισε την παρακάτω φωτογραφία.

Εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και χωρίς βίντεο!! Τα σχόλια; Δείτε και μόνοι σας!

instagram-media” style=”background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 700px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/B-URbGIg4kw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις

Μας ΕΣΤΕΙΛΕ! Η Κόνι Μεταξά φοράει ZAPTIEPEΣ και η φαντασία μας χτυπάει κόκκινο! ΑΝΤΕΧΕΙΣ

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ ενώ είναι ΤΟΠΛΕSS! Πόσα να αντέξουμε πια;