Η Κατερίνα Στικούδη ντυμμένη SΕΧΥ Αγιοβασιλίνα σκορπάει τον πανικό! Αμαpτήσαμε άγιες μέρες!

ScreenHunter 1266

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου-μπιζ. Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο……..

τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς.

Από τις 8 Νοεμβρίου ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο κέντρο Ιερά Οδός μαζί με τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο και Έλλη Κοκκίνου για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020.

Σήμερα, ανέβασε ένα throwback από τα Mega Star του MEGA.

Μας ανέβασε την διάθεση! Εσάς;

Διαβάστε ακόμα:

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Written by KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.