Η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου που μαρτύρησε την εγκυμοσύνη!

i fotografia tis marias bakodimou pou martyrise tin egkymosyni
i fotografia tis marias bakodimou pou martyrise tin egkymosyni

19 χρόνια πριν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου, φωτογραφίζονται για λογαριασμό του περιοδικού Down Town. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν του «Σαν στο σπίτι σας» που ξεκίνησε στο Mega τον Σεπτέμβριο του 1999, η Μαρία ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. “Η Μαρία Μπακοδήμου τα είχε με άλλον!” Τεστ DNA για το παιδί!
Στο εξώφυλλο του περιοδικού λοιπόν ο Φώτης και η Μαρία, που τότε ήταν μόλις τριών μηνών έγκυος, επιδεικνύουν τις κοιλιές τους και ανακρίνονται από τον σύντροφο της Μαρίας, Δημήτρη Αργυρόπουλο που ανησυχούσε σε ποιον θα μοιάσει το παιδί! Βόμβα με την Μαρία Μπακοδήμου: Σ’ αυτό το κανάλι παίρνει μεταγραφή!
Φώτης: Κοίταξε να δεις, υπάρχει μία πιθανότητα να μοιάζει σε εμένα, γιατί όποιον βλέπει περισσότερο μία έγκυος τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει το παιδί να πάρει τα χαρακτηριστικά του.
Δημήτρης: Αυτά είναι δικαιολογίες. Δηλαδή, αν η Μαρία, βλέπεις στις ειδήσεις συνέχεια τον Χατζηνικολάου, το παιδί θα μοιάζει στον Χατζηνικολάου;
Φώτης: Εγώ έχω να εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Κάποτε η Μαρία μου είχε πει ότι θα ήθελε να κάνει το δικό μου παιδί. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ με τη Μαρία δεν είχαμε ερωτικές σχέσεις.
Μαρία: Να κάνω μία παρέμβαση για να λυθεί η παρεξήγηση, μην το διαβάσει καμία θεία μου και πάρει τη μαμά μου και έχουμε δράματα. Επειδή ο Φώτης είναι φίλος μου, από τους πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου και τυχαίνει να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω όλα αυτά τα χρόνια, του είπα ότι ο πατέρας του παιδιού μου θα ήθελα να του μοιάζει. Αξιοπρεπής, καλλιεργημένος και με χιούμορ.
Δημήτρης: Πότε σου είπε ότι είναι έγκυος;
Φώτης: Καταρχάς, μου είπε: «Φώτη, νομίζω ότι είμαι έγκυος», γιατί ήταν βράδυ και έψαχνα να βρω φαρμακείο ανοιχτό για τεστ Predictor. Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο! Άλλος άνθρωπος ….
Μαρία: Ναι, γιατί εγώ ντρεπόμουν.
Δημήτρης: Δηλαδή, το έμαθε πρώτος ο Φώτης;
Μαρία: Όχι.
Φώτης: Ναι, γιατί όταν το είπες στον Δημήτρη είχε μείνει άναυδος.
Δημήτρης: Πώς ακριβώς στο είπε;
Μαρία: Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής.
Φώτης: Βέβαια, εκείνη την ημέρα είχαμε παρατηρήσει ότι η Μαρία ψιλοζαλιζόταν, είχε λιποθυμικές τάσεις, ήταν αλλού, έτρωγε σουβλάκια το πρωί και σκόρδα, έκανε περίεργα πράγματα.
via