Η Φαίη Σκορδά στο ALTER ξέχναγε να βάλει ΒΡΑΚΑΚΙ! Θα την δεις και θα πάθεις ΑΤΥΧΗΜΑ!

i fei skorda sto alter xechnage na vali vrakaki tha tin dis ke tha pathis atychima
i fei skorda sto alter xechnage na vali vrakaki tha tin dis ke tha pathis atychima

Για όσους δεν θυμούνται η Φαίη Σκορδά, πριν γίνει η κεντρική παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στην νούμερο ένα ζώνη τηλεθέασης και στην εκπομπή “Το Πρωινό” εργαζόταν στο Alter.
Ήταν τότε την περίοδο 2006-2010 όπου η παρουσιάστρια και θεατρολόγος απο το Κιλκίς έφυγε απο το Makedonia Tv και μετακόμισε στο Περιστέρι για να αναλάβει την εκπομπή….
“Πολύ μπλα μπλα”. Για όσους επίσης δεν τον γνωρίζεται την ανακάλυψη της την οφείλει στην Ζήνα Κουτσελίνη . Μπορεί να πήρε μεταγραφή για το παλιό MEGA, το 2010 όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU».
Το καλοκαίρι του 2013, το ζευγάρι έκανε την μεγάλη κίνηση και πήρε μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 όπου για τρεις σεζόν, παρουσίαζαν μαζί την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό» ενώ πριν τον χωρισμό τους και συγκεκριμένα απο το 2016 μέχρι σήμερα, η Φαίη είναι η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής.
Αυτό όμως που δύσκολα μπορεί να θυμηθεί κάποιος εκτός αν δει το βίντεο παρακάτω είναι ότι η Φαίη στο Alter γινόταν πραγματικά θυσία για τις ανάγκες της τηλεθέασης και του ανταγωνισμού αφήνοντας πολλά να φαίνονται στον φακό και ακόμα περισσότερο στην φαντασία μας
Δείτε το βίντεο απο την τότε παλιά εποχή της Φαίης στο Alter