Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά με το Καλό Μεσημεράκι ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ edition

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του Καλό Μεσημεράκι είναι πλέον γεγονός! Η εκπομπή που διακόπηκε λόγω κορονοϊού και της καραντίνας που επιβλήθηκε στην χώρα μας είναι απο σήμερα Δευτέρα του Πάσχα ξανά στον αέρα ζωντανά με τον παρουσιαστή να μας καλωσορίζει ξανά με τον γνώριμο του τρόπο……..

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή τραγουδώντας και παρουσιάζοντας το ειδικό κοινό της εκπομπής το οποίο είναι παρών μέσω του skype.

Μπορεί το κοινό να λείπει και να κάνει την εκπομπή πιο “μουγκή” απ’ότι την είχαμε συνηθίσει είναι όμως ένα βήμα και για τους τηλεθεατές για να αισθανθούν, ότι η κανονικότητα σιγά σιγά επιστρέφει.

Η Βάνια κατά κόσμο, Ματίνα Νικολάου και οι Alcatrash είναι και εκείνοι παρόντες, με το concept να θέλει τον frontman του συγκροτήματος Πέτρος Πυλαρινός να είναι σε “καραντίνα” μέσα σε ένα αγγλικό τηλεφωνικό θάλαμο.

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε με ένα καταιγισμό πληροφοριών απο τις ημέρες που χάσαμε την εκπομπή λόγω της καραντίνας, και με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει την επικαιρότητα.

Όπως και να το κάνουμε μπορεί να είναι ζωντανή εκπομπή αλλά όχι με την ζωντάνια που είχε αλλά και αυτό είναι ένα βήμα προς την “ελευθερία”.

Πρώτη καλεσμένη έστω και τηλεφωνικά ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη η οποία μίλησε για την στήριξη της στην καμπάνια του υπουργείου Υγείας με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι», όπου επιστράτευσε το χιούμορ της κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το τραγούδι της «Είμαστε ακόμα ζωντανοί και πρέπει να παραμείνουμε όλοι ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ».

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι ένας ΚΙΝΕΖΟΣ ένας ΜΑΥΡΟΣ και ένα APXIΔI! Φοβερό γέλιο

Masterchef spoiler: Αυτός αποχωρεί απόψε Δευτέρα του Πάσχα