Η επιστροφή του Έντι Μέρφι στο “Saturday Night Live” μετά απο 35 χρόνια

eddie merphie2

Ο Έντι Μέρφι θα έχει μερικούς εξαιρετικούς καλεσμένους στο κοινό όταν θα παρουσιάσει το “Saturday Night Live” αυτό το Σαββατοκύριακο.Και τα 10 παιδιά θα πετάξουν για τη Νέα Υόρκη για αυτή τη σημαντική στιγμή, καθώς ο διάσημος κωμικός και ηθοποιός επιστρέφει πρώτη φορά στο σόου μετά από 35 χρόνια.

Ο Έντι Μέρφι ήταν προηγουμένως μέλος cast του SNL από το 1980 έως το 1984 και οικοδεσπότης του το 1984. Επέστρεψε μόνο για μια σύντομη εμφάνιση με αφορμή την 40η επέτειο του σόου το 2015.

“Τα παιδιά μου όλα θα πετάξουν για αυτό. Για να το παρακολουθήσουν” ανέφερε ο 58χρονος ηθοποιός, κωμικός στον Αλ Ρόεκρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή “ Today”.

Ο Έντι Μέρφι έχει αποκτήσει τον Μαξ και την Ίζι με τη νυν σύντροφό του, Πέιτζ Μπούτσερ.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα κωμικός έχει έναν γιο με την πρώην φίλη του Πολέτ ΜακΝίλι κι έναν άλλο γιο με την πρώην σύντροφό του, Ταμάρα Χουντ.

Ο Μέρφι έχει επίσης πέντε παιδιά (τέσσερις κόρες και έναν γιο) με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Νικόλ Μίτσελ.

Και έχει αποκτήσει μια κόρη καρπό της σχέσης του με τη Mel B πρώην μέλος των “Spice Girls”.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.