Η επιστροφή και το συγκινητικό trailer του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»..Τι σημαίνει το 90210

Με ένα καθόλα συγκινητικό trailer σφραγίστηκε και επίσημα η επιστροφή στην μικρή οθόνη της αγαπημένης σειράς των 90s τα  «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ή «Beverly Hills, 90210» όπως είναι και ο Original τίτλος της σειράς στην Αμερική.Αυτό που όλοι περίμεναν, μετά τις φήμες για συμφωνία των πρωταγωνιστών, είναι πλέον γεγονός.

Το συγκινητικό trailer του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Όλοι εκτός από τον Μatthew Perry που έχασε τη μάχη με τον θάνατο λίγες εβδομάδες πριν. Η βασική ομάδα των ηθοποιών που ενσάρκωναν τους μαθητές του λυκείου της Καλιφόρνια επιστρέφουν στο reboot της σειράς.

Beverly Hills

Το πρώτο επίσημο trailer είναι εδώ και οι δημιουργοί κατάφεραν να το κάνουν όσο συγκινητικό χρειαζόταν χωρίς να ακουστεί ούτε μία λέξη.

Μόνο η μουσική της σειράς, ακουσμένη όμως όχι από όργανα, αλλά από τα πράγματα της καθημερινότητας των ηρώων μας, που βλέπουμε μετά από χρόνια σαφώς πιο ώριμους, έτιμους για τη μία μόνο σεζόν και τα 6 επεισόδια της επιστροφής της θρυλικής σειράς.

Τι σημαίνει το 90210

Ίσως να είχατε αναρωτηθεί την δεκαετία των 90s τι να σημαίνει ο αριθμός δίπλα στον τίτλο της αγαπημένης σειράς που καθήλωσε αλλά και γαλούχησε χιλιάδες νέους και νέες εκείνη την δεκαετία. Ο αριθμός αυτός δεν είναι κάτι μαγικό ή ένα μυστικό που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, απλά είναι κάτι πάρα πολύ απλό.

Στην πραγματικότητα είναι ο Ταχυδρομικός Κώδικας του Beverly Hills της περιοχής όπου διαδραματιζόταν και πλέον επιστρέφει η σειρά! Τόσο απλό…..

Δείτε το συγκινητικό trailer του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»

Διαβάστε την συνέχεια εδώ