Η Ελένη Μενεγάκη σε “ατύχημα” απο τα παλιά. Βίντεο

Ελένη Μενεγάκη,ελένη μενεγάκη,ελενη μενεγακη,ελενη μενεγακη ηλικια, ελενη μενεγακη Instagram,ελενη μενεγακη παιδια
Η Ελένη Μενεγάκη σε "ατύχημα" απο τα παλιά. Βίντεο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε στο τέλος της περσινής τηλεοπτικής σεζόν απο τον Alpha αφού η νέα διοίκηση δεν τα βρήκε με την παρουσιάστρια στο οικονομικό σκέλος της συνεργασίας όπως αφήναν να εννοηθούν οι διαρροές που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει όμως ότι η Ελένη Μενεγάκη ως σωστή επαγγελματίας, δεν έκανε ότι περνούσε απο το χέρι της για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης εκπομπής της.

Ειδικά εκείνη την φορά που όπως θα δείτε με την βοήθεια του σκηνοθέτη της εκπομπής της η Ελένη μας πρόσφερε μερικά πλάνα απο τα παλιά.

Ξέρετε απο εκείνα τα παλιά που τα “ατυχήματα” ήταν αρκετά και τα εγκεφαλικά ακόμα περισσότερα!

Δείτε το επικό πλάνο από την εκπομπή και θα καταλάβετε…

Η Ελενη Μενεγακη, πλέον είναι μια “ελεύθερη” απο υποχρεώσεις παρουσιάστρια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει ένα δυνατό όνομα.

Άλλωστε δεν την πήραν και τα χρόνια, αφού παραμένει σε ηλικία παραγωγική. Άλλωστε είναι μόνο 51 ετών και πανέτοιμη όπως δηλώνει σε γνωστούς και φίλους για την μεγάλη επιστροφή.

Ήδη ακούγονται πολλά για νέα πρόταση που έχει δεχτεί απο μεγάλο κανάλι, την ίδια ώρα όμως που κάποιοι επιθυμούν την επιστροφή της στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Όπως και να έχει, είναι πλέον σχεδόν σίγουρο ότι θα επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, γι’ αυτό άλλωστε και περνάει όσο περισσότερο δημιουργικό χρόνο μπορεί με τα παιδιά της και στον σύζυγο της.