Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ο πιο KAYTOΣ El Diablo που έχεις δει! Πίσω κίνηση ΚΟΛΑΣΗ

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ο πιο KAYTOΣ El Diablo που έχεις δει! Πίσω κίνηση ΚΟΛΑΣΗ

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι το πρόσωπο της εβδομάδας, αφού με το El Diablo έχει καταφέρει να μιλούν για εκείνη σε όλη την υφήλιο. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που επιλέχτηκε απο την Κύπρο για να συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, κατάφερε κάτι μοναδικό!

Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει καλά καλά το νέο τραγούδι που επιλέχτηκε απο την Κύπρο για τον διαγωνισμό της Eurovision, μιλάει όμως για εκείνη σχεδόν όλος ο πλανήτης μετά και την ανάρτηση που έκανε για..

το τραγούδι της η Mia Khalifa η οποία και αποφάσισε να το σχολιάσει με ένα tweet στον λογαριασμό των περίπου 1.500.000 followers, που διαθέτει στο Twitter, αλλάζοντας μια για πάντα τα δεδομένα για το τραγούδι.

Με το που κυκλοφόρησε το κλιπ του El Diablo, χιλιάδες Eurofans άρχισαν να σχολιάζουν στο Twitter και στο Instagram το νέο κομμάτι.

Εκεί όμως που έγινε ο χαμός ήταν όταν η 24χρονη διάσημη τραγουδίστρια στη Σουηδία, Zara Larsson τόνισε ότι το κόνσεπτ του κλιπ στο El Diablo, θυμίζει πολύ το δικό της στο κομμάτι Love Me Land.

Η Larsson είχε κατηγορηθεί πέρυσι απο την Mia Khalifa ότι το δικό της τραγούδι Love Me Land ήταν ίδιο με εκείνο του Hourglass της Alice Chater.

Έτσι έβαλε στο παιχνίδι την Mia Khalifa για να το σχολιάσει. Αυτομάτως το τραγούδι έγινε viral στο διαδίκτυο.

Που να δουν κιόλας την άλλη πλευρά της Έλενας οι Ευρωπαίοι! Εκεί θα μείνουν με το στόμα ανοικτό να είστε σίγουροι.

Με τέτοια πίσω κίνηση άλλωστε πως να μην μείνουν άφωνοι!

Διαβάστε την συνέχεια

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη μέσα από τη σχολή, εργάστηκα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και πλέον είμαι ένα απο τα μέλη της ομάδας του Newsblog. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ λατρεύω επίσης το κινηματογράφο και ειδικά την κωμωδία. Μπορείτε να μου στείλετε emai εδώ: xristina@newsblog.gr