Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για “τεμπέληδες” και 800€

ΗαπάντησητηςΙωάνναςΤούνηγιατους"τεμπέληδες"καιτα€
Ιωάννα Τούνη

Πραγματικό σάλο έχει δημιουργήσει η Ιωάννα Τούνη μετά από μια ανάρτηση που έκανε στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Η Θεσσαλονικιά influencer αναφέρθηκε στο θέμα των 800 ευρώ που θα δώσει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους για την αναστολή λειτουργίας της εργασίας τους, αλλά όπως φαίνεται…

μάλλον δεν άρεσε και σε πολλούς η αναφορά της Ιωάννας σε συνέντευξή που έδωσε, και φαίνεται ότι είπε, “ότι οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ που παίρνουν στην περίοδο της καραντίνας.”

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τους "τεμπέληδες" και τα 800€

Η ίδια προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις λέγοντας ότι οι απαντήσεις της δόθηκαν, σε μορφή κολάζ (καθώς άλλα είπε -όπως αναφέρει η ίδια- κατά την διάρκεια της συνέντευξης και άλλα εντυπώθηκαν ύστερα”).

Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε η δημοφιλής Influencer έγραψε απο την δική της σκοπιά ποια είναι αλήθεια μέσα από τα Stories της:


Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο …ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους! Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: rita@newsblog.gr