Η ανάρτηση του Φιντιρίκου για την Κατερίνα Δαλάκα όλο ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ! Ο κόσμος το’χει τούμπανο…ΛΙΩΣΑΜΕ!

Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μία διακεκριμένη επαγγελματίας αθλήτρια, που την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor για δύο συνεχόμενες χρονιές. Η πρώτη φορά που έλαβε μέρος ήταν το 2018 με την κόκκινη ομάδα των Διασήμων, ενώ την δεύτερη ήταν το 2019 με την ομάδα της Ελλάδας, ενάντια στην Τουρκική.

Η δεύτερη φορά ήταν καθοριστική, αφού το κοινό την ανέδειξε νικήτρια. Η Κατερίνα είναι ένα άτομο εξαιρετικά δυναμικό και τραβάει την προσοχή σαν μαγνήτης. Όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω της.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, αλλά οι δυο τους δεν έχουν προβεί σε κάποια δημόσια παραδοχή. Παρόλα αυτά βλέπουμε διάφορα υπονοούμενα στο Instagram, όπως μία ανάρτηση του νεαρού επιχειρηματία, όπου δείχνει ένα αρσενικό λιοντάρι με μια λέαινα και το μικρό τους. Είναι γνωστό πως το παρατσούκλι της Κατερίνας είναι λιοντάρι, όπως και το ζώδιό της.

Αυτό που το συμπληρώνει βέβαια είναι και μια καρδούλα με ένα κεραυνό που συνοδεύει σαν σχόλιο την δημοσίευση. Ταιριάζουν πολύ πάντως, οπότε τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα!

Δείτε εδώ:

 

Διαβάστε την συνέχεια

NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.