Η ανακοίνωση του καναλιού Epsilon για την Αννίτα Πάνια

Σαν βόμβα έσκασε τη Δευτέρα η είδηση ότι η Αννίτα Πάνια αναζητείται από την αστυνομία.Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην ιστοσελίδα tinasmess.gr η ξανθιά παρουσιάστρια είχε σε βάρος της μία μήνυση και αναζητούταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εταιρεία καλλυντικών προχώρησε σε μήνυση τόσο στην ίδια όσο και στον Μένιο Φουρθιώτη.

Η ανακοίνωση του καναλιού Epsilon αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα πρόσφατα γεγονότα της 21ης -4-2019 που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ρητώς επιβεβαιώνει ότι η κα Πάνια δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τον σεβασμό μας στο πρόσωπο της κας Πάνια και θεωρούμε τιμή μας τη συνεργασία τόσο μαζί της όσο και με τον κ.Νίκο Ηλία ως εκπρόσωπο του οίκου ALISDIEM του οποίου το λογότυπο αναφέρθηκε ατυχώς και αδικαιολόγητα».

Διαβάστε ακόμα: Η Αννίτα Πάνια παντρεύεται-Το κρυφό της μυστικό

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της εταιρείας Νίκος Αγαπηνός επήλθε η συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές: «Επήλθε συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς μεταξύ του σταθμού EPSILON, της Αννίτας Πάνια, του Μαίνανδρου Φουρθιώτη και της εντολέως μας εταιρείας παροχής ιατρικών υπηρεσιών «COSMEDICAL» και υπεγράφη νέα σύμβαση μεταξύ των μερών. Η εντολέας μας εταιρεία «COSMEDICAL» διασφάλισε πλήρως τα δικαιώματά της και δεν επιθυμεί πλέον την σύλληψη της κας Πάνια και των λοιπών αντιδίκων της μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν. Σημαντικό ρόλο στη γρήγορη επίτευξη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς αποτέλεσε ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των αντιδίκων μερών και του γραφείου μας».