Η Αφροδίτη Σκαφίδα του SURVIVOR…….Αφροδίτη όνομα και πράμα!! Θα σας αφήσει άφωνους

i afroditi skafida tou survivor afroditi onoma ke prama tha sas afisi afonous

Σαν άλλη Αφροδίτη η πρώην παίκτρια του Survivor Αφροδίτη Σκαφίδα δημιουργεί μεγάλο ντόρο με τις εμφανίσεις της. Τελευταία εμφάνιση της στην Ανάβυσσο όπου τράβηξε πραγματικά όλα τα βλέμματα επάνω της αφού απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα της Αθήνας. Η πρώην παίκτρια του Survivor………………
θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία η Αφροδίτη απολαμβάνει τις διακοπές της και ταυτόχρονα μας μοιράζει απλόχερα αναρτήσεις όπου το γυμνασμένο της σώμα την κάνει να ξεχωρίζει απο την πλειονότητα των άλλων celebrities.
Ειδικά όταν αυτές συνδυάζονται με μικροσκοπικά μπικίνι την ανεβάζουν επίπεδο στα μάτια των αντρών.

8 πράγματα που δεν ξέρετε για την Αφροδίτη Σκαφίδα

1. Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι 37 ετών και διατηρείται ακόμα σε άριστη φυσική κατάσταση από ότι μπορείς να δεις και μόνος σου.
2. Επί χρόνια ήταν πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ.
3. Έχει δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2004 και το 2008, χωρίς, όμως να έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο μετάλλιο.
4. Οι διακρίσεις όσον αφορά το άλμα επί κοντώ στην Ελλάδα είναι αξιοσημείωτες, καθώς κατείχε το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4.55 το οποίο και πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ το 2015.
5. Η καλύτερη της χρονιά στο άλμα επί κοντώ ήταν το 2008. Τότε κατόρθωσε να έχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο.
6. Σήμερα, η Αφροδίτη Σκαφίδα εργάζεται ως personal trainer προπονώντας παιδιά, αθλητές και διάσημους.
7. Ανάμεσα στους διάσημους που έχει προπονήσει είναι και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, αλλά και άλλες διάσημες τραγουδίστριες της Κύπρου.
8. Η Αφροδίτη Σκαφίδα έχει δηλώσει πως είναι ατρόμητη και πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις Τουρκάλες παίκτριες. Με τη χαρακτηριστική ατάκα Μολών Λαβέ είναι έτοιμοι για τους στίβους μάχης.
 

Διαβάστε ακόμα: