Η Αφροδίτη Σκαφίδα απο το Survivor είναι ότι πιο KAYTO έχεις δει σήμερα

Μπορεί η Αφροδίτη Σκαφίδα να μην τα κατάφερε στο Survivor σίγουρα όμως τα έχει καταφέρει μια χαρά στα social media αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μας εκπλήττει ευχάριστα τόσο με τις αναρτήσεις στο Instagram αλλά πολύ περισσότερο με τις στιλιστικές της προτιμήσεις οι οποίες είναι εκείνες που έχουν κάνει τον αντρικό πληθυσμό να……………

βλέπει την πρώην παίκτρια και πρωταθλήτρια του στίβου με τελείως διαφορετικό μάτι απο εκείνο που την έβλεπε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία η Αφροδίτη περνάει φανταστικά στις διακοπές της και μας χαρίζει απλόχερα φωτογραφίες όπου αναδεικνύεται το γυμνασμένο της σώμα το οποίο σε συνδυασμό με μικροσκοπικά μπικίνι την ανεβάζουν κατηγορία στα μάτια των αντρών.

Εσείς όμως πόσο καλά ξέρετε την Αφροδίτη Σκαφίδα

Το ξέρατε ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα εργάζεται ως personal trainer προπονώντας παιδιά, αθλητές και διάσημους.

Ανάμεσα στις διάσημες που προπονεί είναι και η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και διάσημες τραγουδίστριες της Κύπρου.

Πριν εμφανιστούν στους στίβους  η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, κατείχε και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4.55 το οποίο και είχε πέτυχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ το 2015.

Πολύ καλή χρονιά επίσης για την Αφροδίτη Σκαφίδα στο άλμα επί κοντό ήταν το 2008, καθώς τότε κατόρθωσε να έχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο.

Αυτή είναι η παίκτρια του «Power of Love» που κυκλοφορεί τόπλες στην Κέρκυρα. Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου

Ανέκδοτο: Τρεις ξανθιές κολλητές μιλάνε για ΞΕΠΕΤΕΣ! Πολύ γέλιο