Η Νέα Ανοιξιάτικη Μόδα στα Μαλλιά Λέγεται Ginger! 5+1 Ελληνίδες Celebrities που μας Εμπνέουν να τα βάψουμε

Η Νέα Ανοιξιάτικη Μόδα στα Μαλλιά Λέγεται Ginger! 5+1 Ελληνίδες Celebrities που μας Εμπνέουν να τα βάψουμε.Ποια είναι αυτή η Νέα Ανοιξιάτικη Μόδα στα μαλλιά;Την άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να κάνουμε μία αλλαγή, είτε στα outfits μας είτε στο beauty look μας. Πέρα από τα χρώματα που μπορούμε να προσθέσουμε στην εμφάνιση μας, το να αλλάξουμε την απόχρωση των μαλλιών μας…

Την άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να κάνουμε μία αλλαγή, είτε στα outfits μας είτε στο beauty look μας.

Πέρα από τα χρώματα που μπορούμε να προσθέσουμε στην εμφάνιση μας, το να αλλάξουμε την απόχρωση των μαλλιών μας σε μία πιο «παιχνιδιάρικη» είναι μία αλλαγή που μπορεί να μας ανανεώσει αλλά και να μας βάλει σε ένα άκρως spring mood.

Η Μαρία Ηλιάκη τόλμησε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και έπειτα από χρόνια «ορκισμένης ξανθιάς» που τη γνωρίζαμε να γίνει gingerhead.

Το νέο beauty look της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή και ίσως το μόνο που χρειάζεστε για να το τολμήσετε εάν το σκέφτεστε είναι λίγη έμπνευση.

Δείτε παρακάτω τις 6 Ελληνίδες celebrities που με τα ginger μαλλιά τους μας κάνουν να θέλουμε να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο:

πηγή