ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Την Δευτέρα το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο-Τι δώρο θα δώσει ο αστυνόμος στην Μαρίνα;

Πρόκειται για την αγαπημένη καθημερινή μας συνήθεια, που γεμίζει τα απογεύματά μας. Φυσικά και αναφερόμαστε στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, “Γυναίκα Χωρίς Όνομα” , στο οποίο πρωταγωνιστούν η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα, Ντόρα Μακρυγιάννη, Στράτος Τζώρτζογλου και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί.

Μετά από τη συνέχεια των γυρισμάτων έχουμε πολλές εξελίξεις και μάλιστα αρκετά ραγδαίες. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Κάτια να συνέρχεται από το χτύπημα και να βλέπει δίπλα της νεκρό τον Νίκο… Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σ’ αυτήν την ευθύνη.Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος καλεί τη Μαρίνα να πει την αλήθεια και να παραδοθεί και εκείνη του ζητάει 24 ώρες περιθώριο, για να κλείσει όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς της. Πώς μπορεί να εξηγήσει στη Μελίτη αυτό που πρόκειται να συμβεί.Και ενώ η Εύα προσπαθεί να τραβήξει με κάθε τρόπο στα δίχτυα της τον Αργύρη, ο Κωστής με τον Άρη και τον Δημήτρη αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στήσουν παγίδα στον Χατζή.Μάταια η Ρένα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αντρέα από το εγχείρημα.

Την Δευτέρα λοιπόν τα πράγματα περιπλέκονται! Η Μαρίνα παραδίδεται στην Αστυνομία και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Αστυνόμο για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε την Μελίτη, αλλά και γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει την ταυτότητά της… Η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο της Μάρθας, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που να την αθωώνουν… Ο Αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου ανήκει στην Κάτια. Ο Αργύρης και ο Φώτης πηγαίνουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. Η Μάρθα αποφασίζει να επισκεφτεί την Μαρίνα στο κρατητήριο… Ο Αστυνόμος συναντάει την Μαρίνα στο κρατητήριο και της κάνει ένα απρόσμενο δώρο…
Πολλά τα μέτωπα…Μένει να δούμε την συνέχεια!

Masterchef 2020: Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του Σταυρή-Η κοινή έξοδος και οι παπαράτσι!

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος 29/5: Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο