in

Μαλλιά 2022-2023: Τα χτενίσματα που θα κάνουν θραύση το χειμώνα που έρχεται

Μαλλιά 2022-2023

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι κάθε νέα σεζόν φέρνει και κάτι καινούργιο στις τάσεις της μόδας και φυσικά και στα μαλλιά μας. Φέτος, οι hair stylists έχουν δημιουργήσει την νέα τάση της μόδας έχοντας όπως φαίνεται μεγάλη έμπνευση και εμείς βρήκαμε όλες εκείνες που αναμένεται ότι θα κάνουν θραύση.

Εδώ μέσα θα βρείτε όλα τα τα νέα χτενίσματα που αναμένεται να κάνουν θραύση τον χειμώνα που έρχεται είτε αυτά είναι κοντά, μακριά ή πιο “αγορέ”, σίγουρα η κάθε μία θα βρει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο. Κάποια είναι πιο τολμηρά και κάποια πιο κλασικά, αλλά κάθε στυλ είναι μοναδικό.

Ασύμμετρο καρέ

Γιατί να είναι βαρετό το καρέ σας; Προσθέστε διαφορετικά μήκη, και κάντε τα φιλαριστά δίνοντας παραπάνω όγκο και ένταση. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Κλασικό μακρύ καρέ

Το πιο διαχρονικό κούρεμα και στυλ στα μαλλιά που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει και πάλι τάση. Με αυστηρές γραμμές, είναι το ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Ασύμμετρες μπούκλες

Αν έχετε την τύχη να έχετε τόσο σγουρά μαλλιά, τότε μη διστάσετε να τα κόψετε σε διάφορα μήκη. Ο μεγάλος όγκος στα μαλλιά είναι η απόλυτη τάση και συνδυάζεται άψογα με έντονα χρώματα όπως το ginger ή το κόκκινο.

Pixie κουρέματα

Αν είστε τολμηρές και έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση για μια μεγάλη αλλαγή, τότε τα pixie κουρέματα είναι αυτό που ψάχνετε. Πήραν το όνομά τους απο τις μικρές νεραϊδούλες και σίγουρα ταιριάζουν σε πρόσωπα μικροκαμωμένα και με λεπτά χαρακτηριστικά.

Μακριά Φιλαριστά μαλλιά

Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά, τότε δεν έχετε παρά να τα φιλάρετε για να τους δώσετε όγκο. Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα στη μόδα, με αξία διαχρονική και ταιριάζουν σε όλες.

Πλαϊνές φράντζες

Οι φράντζες παραπέμπουν στην δεκαετία του 80 και του 90 αλλά είναι και πάλι στη μόδα. Αν βαρέθηκες τις αφέλειες, τότε η φράντζα στο πλάϊ είναι η απόλυτη εναλλακτική που θα δώσει άλλο αέρα στο λουκ σου.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου κάνει σταυροπόδι για να σου δείξει τα ομορφότερα αξεσουάρ για το καλοκαίρι!

Ανέκδοτο με πολύ γέλιο

Ανέκδοτο με πολύ γέλιο: Τρελαμένη η μάνα βλέπει την κόρη με τον δovnτn στο χέρι έτοιμη να το …..