ΓΟΥΡΛΩΘΗΚΑΝ τα μάτια μας με την Τίνα Μελά. Στα 4 και με ΣTPINΓK φωτιά

gourlothikantamatiamasmetintinamelastakaimestpingkfotia
gourlothikan ta matia mas me tin tina mela sta 4 kai me stpingk fotia

Μετά τις πίστες και τις καρδιές των θαμώνων η τραγουδίστρια Τίνα Μελά αποφάσισε να αποτελειώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους με την πιο εντυπωσιακή πόζα που θα μπορούσε να πάρει, μη υπολογίζοντας, καρδιακά, εγκεφαλικά, εμφράγματα και όλα όσα μπορούν να συμβούν κατα την διάρκεια που κάποιος θα την…..


απολαμβάνει μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια που συνδυάζει δουλειά και διακοπές βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης όπου και θα εμφανιστεί σε γνωστό μαγαζί beach club της περιοχής.
Μάλλον δεν το ξέρατε ότι η Τίνα πριν γίνει τραγουδίστρια ήταν μοντέλο και μάλιστα συμμετείχε στα καλλιστεία «STAR GS HELLAS 2012», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά event μόδας αλλά όπως φάνηκε η κλίση της ήταν το τραγούδι.
Δεν ξέρουμε με τι αμφίεση θα κάνει την εμφάνιση της απόψε, αν όμως κρίνουμε απο αυτή που ανάρτησε στο instagram, κάτι ανάλογο θα πρέπει να περιμένουν οι θαμώνες.
Δείτε την τραγουδίστρια Τίνα Μελά στα 4 και με ΣTPINΓK φωτιά
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TINA (@tina_mela) στις

Διαβάστε την συνέχεια

Είμαι δημοσιογράφος και ένα απο τα ιδρυτικά μέλη αυτής της όμορφης προσπάθειας που ονομάζεται Newsblog.gr. Γνωρίζω Αγγλικά και μου αρέσει να παρακολουθώ τα social και τους celebrities και να γράφω γι’ αυτούς. pappas@newsblog.gr