Γιατί κόψανε την Ζωή Δημητράκου απο το «Πάμε Δανάη»

ζωή δημητράκου υψος,ζωή δημητράκου συντροφοσ,Ζωή Δημητράκου, Ζωή Δημητράκου Πάμε Δανάη, Ζωή Δημητράκου Γυμναστική…από σπίτι
Γιατί κόψανε την Ζωή Δημητράκου απο το «Πάμε Δανάη»

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα αρχίζει να μας δείχνει το Mega, αφού ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται αλλαγές. Πρώτη αλλαγή το κόψιμο της Ζωής Δημητράκου απο το «Πάμε Δανάη»!

Στο κανάλι έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν σιγά σιγά την εκπομπή της Δανάης η οποία και ασχολείται περισσότερο με το gossip περιεχόμενο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το κόψιμο της εντυπωσιακής γυμνάστριας Ζωής Δημητράκου, απο την εκπομπή, δίνοντας της όμως δικό της αποκλειστικό βήμα, αφού η πρώην παίκτρια του J2US θα έχει δική της εκπομπή στις 9.40,  η οποία και θα ονομάζεται «Γυμναστική…από σπίτι».

Ζωή Δημητράκου

Σύμφωνα με πληροφορίες η πανύψηλη Ζωή Δημητράκου (1.87μ), θα έχει μαζί της και τον Απόστολο Ρουβά και μαζί θα δίνουν συμβουλές για υγιεινή διατροφή και διατροφικά tips.

Μια καθημερινή 20λεπτη εκπομπή με γυμναστική και διατροφικές συμβουλές πριν απο το «Πάμε Δανάη», αφήνοντας έτσι περισσότερο χρόνο στην παρουσιάστρια και το πάνελ της να ασχοληθούν με την επικαιρότητα.