Γιάννης Βαρδής: Από ποιον ζητάει 100.000 ευρώ για κλοπή τραγουδιού

Τελικά όπως φαίνεται οι συνομιλίες δεν απέφεραν καρπούς και έτσι ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον στιχουργού τον οποίο κατηγορεί για κλοπή απο πνευματικά δικαιώματα σε τραγούδια του πατέρα του, αείμνηστου Αντώνη Βαρδή. Το τραγούδι το οποίο έχει δημιουργήσει την διαμάχη είναι το «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα…..

Από ποιον ζητάει 100.000 ευρώ ο Γιάννης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής κατέθεσε αγωγή κατά του Τόνυ Μαυρίδη και του Χριστόφορου Σιγανού διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ με αφορμή το τραγούδι «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα.

Όπως ισχυρίζεται ο κληρονόμος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, Αντώνη Βαρδή, οι δύο συνθέτες αντέγραψαν το τραγούδι «Δεν τελειώσαμε» που πρωτοκυκλοφόρησε το 2009 με ερμηνευτή τον Νίκο Βέρτη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη, Πέτρος Καιμακάμης, δήλωσε: «Επειδή ήδη έχουμε απευθυνθεί σε πραγματογνώμονες που κάποια στιγμή θα κριθούν από το δικαστήριο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική, περίπτωση να μην είναι πρωτότυπη δουλειά του κ. Μαυρίδη και του κ. Σιγανού. Πιστεύω είναι άλλοι οι λόγοι εκτός από την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας».

via