ΓΑΖΕΛΑ! Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ΟΛΑ τα προσόντα για να κάνει καριέρα! Βγάζουν ΜΑΤΙ

gazela i ioanna maleskou echei ola ta prosonta gia na kanei kariera vgazoun mati
gazela i ioanna maleskou echei ola ta prosonta gia na kanei kariera vgazoun mati

Να θυμηθείτε τα γραφόμενα μου, τον χειμώνα! Η Ιωάννα Μαλέσκου θα κάνει καριέρα στον ΣΚΑΪ και κάποιοι θα τραβάνε τα μαλλιά τους και ότι άλλο μπορούνε να τραβήξουν.
Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει όλο αυτό το πακέτο που χρειάζεται για να πετύχει στην Αθήνα και θα το κάνει. Μπορεί αρκετοί να θέλουν να κάνουν σύγκριση….
μεταξύ Μενεγάκης και Μαλέσκου, αλλά όσοι το κάνουν δεν βλέπουν ότι το μόνο κοινό που έχουν είναι η εμφάνιση και αυτή όταν η Ελένη ήταν 30 χρονών.
Η Ελένη όσο περνούσαν τα χρόνια άλλαζε, μεταλλασσόταν, για να μπορέσει να κυνηγήσει τον ανταγωνισμό, η Ιωάννα όμως θα είναι ο ανταγωνισμός που όλοι θα κυνηγάνε και θα προσπαθούν να νικήσουν.
Είναι το νέο αίμα, το οποίο θα φέρει άλλον αέρα. Διαθέτει όλα αυτά τα οποία χρειάζεται μια παρουσιάστρια για να κρατήσει και να σηκώσει μια εκπομπή και πάνω απ’ όλα φαίνεται ότι είναι μια έξυπνη κοπέλα που δεν δέχτηκε να πάει στην θέση της Μενεγάκη, για να είναι η αντικαταστάτρια της, αλλά επέλεξε να πάει στον ΣΚΑΪ για να γίνει η Μαλέσκου.
Θυμάστε τον ντόρο που έκανε η Ελένη στον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1 και μετά στον Alpha. Τον ίδιο και καλύτερο θα κάνει και η δασκάλα απο την Πρέβεζα.
Μπορεί άλλωστε να της πάει κόντρα καμία απ’ όλες αυτές που υπάρχουν τώρα στην τηλεόραση ειδικά όταν έχει τέτοια προσόντα τα οποία κάνουν πανικό και στα social media και ειδικά στο Instagram.
Να δείτε που στο τέλος θα κάνουν ουρά να την βλέπουν και οι άντρες στην εκπομπή της.
Να μου το θυμηθείτε…..εδώ θα είμαστε

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? Ioanna Maleskou ? (@imaleskou) στις