Φήμες για εξαγορά του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ απο Γαλλικό Όμιλο – Τι λέει η εταιρία

sklavenitis poleitai se galous
sklavenitis poleitai se galous

Φήμες κυκλοφορούν στην αγορά ότι Γαλλικός Όμιλος πρόκειται να εξαγοράσει το 70% της γνωστής εταιρείας Super Market «Σκλαβενίτη». Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, χωρίς όμως να είναι έγκυρες ή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να στηρίξουν τις φήμες αυτές, ο Γαλλικός όμιλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της πασίγνωστης αλυσίδας Super Market.

Τι πραγματικά ισχύει για τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Δεν ισχύουν πληροφορίες ότι το 70% της εταιρείας σούπερ μάρκετ «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη» περνά σε γαλλικό όμιλο.
Δεν ισχύουν πληροφορίες που διακινούνται από το πρωί της Δευτέρας περί συμφωνίας πώλησης των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης σε γαλλικό όμιλο.
Πηγές της διοίκησης του ομίλου Σκλαβενίτη διαψεύδουν το ενδεχόμενο ενός deal σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καν συζήτηση για τέτοια συμφωνία και ότι η ελληνική εταιρεία υλοποιεί το επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο εκπόνησε.
Σήμερα η Σκλαβενίτης αριθμεί περί τα 520 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί συνολικά 22.000 εργαζόμενους, συμπληρώνοντας δύο χρόνια από την ολοκλήρωση/διάσωση της εξαγοράς των δικτύων καταστημάτων της αλυσίδας Μαρινόπουλος.

Η επίσημη ανακοίνωσή της διοίκησης των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη:

«Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.
Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα τον επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της».