Φαίη Σκορδά: Ο Παπαδάκης της είπε να παντρευτεί! Μέγα σόου η σχέση της! Ούτε η Μενεγάκη

Λυτούς και δεμένους φαίνεται να έχει βάλει η Φαίη Σκορδά για να προϋπαντήσουν την ανακοίνωση της σχέσης που έχει γίνει το μέγα μυστικό της showbiz που όμως όπως φαίνεται το ξέρει πλέον όλη η οικουμένη. Εμείς θα γίνουμε και λίγο κακοί, αφού τόση μεγάλη διαφήμιση για μια σχέση σαν αυτή την σχέση που έχει η Φαίη Σκορδά…..

δεν έχουμε ξαναδεί. Ίσως να φταίνε και οι προσπάθειες να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία φέτος δεν είναι και τα καλύτερα για την παρουσιάστρια.

Τελευταία “προξενήτρα” ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος την παρότρυνε να προχωρήσει στην ζωή της!

Από την αρχή της περιόδου των διακοπών η Φαίη προσπαθεί να μας το φέρει όσο πιο διακριτικά μπορεί κάνοντας βέβαια τα πάντα για να συζητιέται.

Πέρυσι βέβαια τέτοιο καιρό μας είχε ενημερώσει τηλεοπτικά ότι δεν ενδιαφέρεται για κάποια σχέση αφού προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. Φέτος όμως μάλλον άλλαξε προτεραιότητες αφού τα Χριστούγεννα πάλι μέσα απο την εκπομπή της μας δήλωσε ότι έχει την ανάγκη να ερωτευτεί.

Καλά κάνει και θέλει να ερωτευτεί και καλά θα κάνει αν πραγματικά νιώθει έτοιμη να προχωρήσει στην ζωή της με έναν νέο σύντροφο, να το κάνει, αλλά επειδή όλα μάλλον γίνονται στον βωμό της τηλεθέασης, η παρουσιάστρια λάθος τρόπο βρήκε για να την ανεβάσει.

Ειδικά για μια γυναίκα  η οποία κατα καιρούς έχει δεχτεί μεγάλη κριτική για τις διάφορες επιθέσεις που έχει κάνει σε δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή, την οποία δεν θέλουν να την σκαλίζουν, ενώ η ίδια σκαλίζει των άλλων και με το παραπάνω.

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί ε….

Η κολλητή της Τούνη η αδερφή της Καζαριάν και η No1 Ελληνίδα YouTuber μόδας στο My Style Rocks!

ΕΠΙΚΟ χαστούκι της Κατερίνας Στικούδη στον Ντάνο-ΜΗΝ το χάσεις! Του’ φυγε η μασέλα!