ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την ανάπτυξη είδε και δελφίνια στην Μαρίνα Φλοίσβου

fantastiko o adonis georgiadis meta tin anaptyxi ide ke delfinia stin marina floisvou

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είναι ένας απ’αυτούς που με λίγα λόγια την πάτησαν και δημοσίευσαν την κατάληψη της Μαρίνας Φλοίσβου απο δελφίνια.
Φυσικά επειδή ο Υπουργός πρώτα πράττει και μετά ψάχνει, δεν μας φάνηκε και πολύ περίεργο.
Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως γίνεται ένας Υπουργός…….
με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη, να μην έχει κάποιον να τον βοηθάει στα social media για να μην ανεβάζει όλα αυτά που κατά καιρούς αναρτεί.
Φαίνεται όμως ότι την πάτησε όπως χιλιάδες άλλοι χρήστες του διαδικτύου αφού τα δελφίνια που εμφανίστηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου ήταν τελικά εισαγωγής και μάλιστα απο την γειτονική Τουρκία.
Ο Υπουργός έγραψε στο Twitter o ότι οι εικόνες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι από τη Μαρίνα Φλοίσβου.
“Υπέροχο βίντεο που μου έστειλαν χθες από την Μαρίνα Φλοίσβου εδώ στην Αττική. Χωρίς κίνηση στα λιμάνια γύρισαν τα δελφίνια…”..
Ευτυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέβασε την ανάρτηση καθώς διαπιστώθηκε ότι το viral βίντεο δεν ήταν από την Ελλάδα, αλλά από την Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.