Έτσι ΠΕΦΤΕΙ το Instagram! Η Ιωάννα Τούνη ΤΟΡLESS μας δείχνει τα σαγκουίνια της! ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ

etsi peftei to instagram i ioanna touni mas torless mas deichnei ta sagkouinia tis olostrongyla

Τι νομίζετε ότι θα μας αφήσει να ησυχάσουμε, ειδικά τώρα που το όνομα της είναι το νούμερο ένα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες, με το πολυπόθητο απαγορευμένο βίντεο. Τώρα είναι που θα πάρει μεγαλύτερη φόρα η Θεσσαλονικιά και ποιος την πιάνει! Έχει μετακομίσει στην Μύκονο και αισθάνεται απελευθερωμένη σε τέτοιο βαθμό….
που φωτογραφίζεται τορless για να προωθήσει κοσμήματα κρατώντας και φρούτα στα χέρια. Τώρα όποιος μας πει ότι κοιτάει την Ιωάννα στα φρούτα ή στα κοσμήματα τότε εμείς θα τον χαρακτηρίσουμε «επιεικά» ψεύτη!
Η Ιωάννα μπορεί να προκαλεί για ακόμα μια φορά και όπως φαίνεται δεν την απασχολούν τα χιλιάδες σχόλια που γίνονται προς το όνομα της. Δεν είναι μόνο εκείνοι που την κατηγορούν και την χλευάζουν για το βίντεο και τον τρόπο που χειρίστηκε το όλο θέμα, υπάρχουν όμως και αυτοί που την υπερασπίζονται και τσακώνονται με όλους τους υπόλοιπους.
Το θέμα είναι ένα. Η Ιωάννα πλέον κάνει ότι θέλει και όλοι τους αρέσει δεν τους αρέσει την παρακολουθούν.
Δείτε την Ιωάννα στην τελευταία της ανάρτηση που έριξε το instagram για μια ακόμα φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Διαβάστε ακόμα:

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Written by ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους!