Εστιατόριο στο Λονδίνο κάνει καριέρα με ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου… Suzi Tros

estiatorio sto londino kani kariera me ataka tis renas vlachopoulou suzi tros

Πως μπορεί η ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου να κάνει ένα μαγαζί διάσημο στο Λονδίνο. Και όμως μπορεί! Η επική ατάκα της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου «Σούζι Τρως» απο την ταινία η «Παριζιάνα», πλέον κοσμεί το όνομα ενός Ελληνικού εστιατορίου στην πασίγνωστη γειτονιά του Λονδίνου το Νότινγκ Χιλ.
Το μπιστρό και coctail bar, Suzi Tros, άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο Νότινγκ Χιλ με στόχο να γνωρίσει στους Λονδρέζους, μεταξύ των άλλων, μεζέδες της Βόρειας Ελλάδας
«Σούζι τρως», η εμβληματική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου στην «Παριζιάνα» προς την καρατερίστρια Ρένα Πασχαλίδου, έγινε από τα τέλη Ιουνίου, ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα το «Suzi Tros», αποτελεί spin off του πολύ επιτυχημένου Mazi που άνοιξε, επίσης στο Νότινγκ Χιλ, πριν από 7 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.